Χώρος Διεξαγωγής, Πρόσβαση & Διαμονή

Χώρος Διεξαγωγής

ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Αίθουσα « Φίλιππος»

teimap-jpg.jpg

Πρόσβαση

Με αστικό λεωφορείο

Το αστικό λεωφορείο Νο 52 Εξυπηρετεί το ΑΤΕΙΘ ξεκινώντας από το Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης και στάση μεταξύ άλλων στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης. Για περισσότερες πληροφορίες για τα δρομολόγια εκαι τις στάσεις επίσκευτείτε http://oasth.gr/

 

Για να έρθετε στο ΑΤΕΙ-Θ με αυτοκίνητο θα πρέπει να ακολουθήστε την Εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθήνας. Στο 9 χλμ. της οδού στρίβετε δεξιά ακολουθώντας την οδό προς τη Βιομηχανική περιοχή της Σίνδου. Το ΑΤΕΙ-Θ βρίσκεται 1 χλμ μετά τη στροφή, στα δεξιά σας.

Εάν έρχεστε από τη κατεύθυνση Αθήνας – Θεσ/νίκης, τότε στο 489 χλμ. θα δείτε μία αερογέφυρα που οδηγεί στο δρόμο προς Σίνδο και ΑΤΕΙ-Θ. Στρίψτε δεξιά και περάστε πάνω από τη γέφυρα. Μόλις κατεβείτε τη γέφυρα, το ΑΤΕΙ-Θ είναι 500 μέτρα στα δεξιά σας.

Με αεροπλάνο

Το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της πόλης (Το ΑΤΕΙ-Θ βρίσκεται στη δυτική) και απέχει περίπου 35 χιλιόμετρα από το ΑΤΕΙ-Θ. Η διαδρομή από το αεροδρόμιο προς το ΤΕΙΘ με αυτοκίνητο μπορεί να διαρκέσει περίπου 45 λεπτά.

Αναλυτικές πληροφορίες για το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης μπορείτε να βρείτε στις παρακάτω διευθύνσεις:

Διεθνές αεροδρόμιο «Μακεδονία»

http://www.thessalonikiairport.com/

Χρησιμοποιώντας τη περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, θα πρέπει να ακολουθήσετε ολόκληρη τη διαδρομή της περιφερειακής οδού, μέχρι να καταλήξετε στη στροφή προς την Εθνική οδό Θεσ/νίκης – Αθήνας. Στρίψτε στη Εθνική οδό Θεσ/νίκης – Αθήνας και ακολουθήστε τις οδηγίες που υπάρχουν παραπάνω για πρόσβαση στο ΑΤΕΙΘ με αυτοκίνητο.

Σιδηροδρομικώς

Η Θεσσαλονίκη εξυπηρετείται σιδηροδρομικώς από τον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδας (ΟΣΕ). Πληροφορίες για τα δρομολόγια του ΟΣΕ, προς και από τη Θεσσαλονίκη μπορείτε να βρείτε στις παρακάτω διευθύνσεις:

http://www.trainose.gr/

Ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, κοντά στη πλατεία δημοκρατίας (περίπου 800 μέτρα). Το λεωφορείο του ΟΑΣΘ Νο. 52 εξυπηρετεί τη μετακίνηση από και προς το ίδρυμα

http://oasth.gr/#el/routeinfo/list/99/59/1/

 

Διαμονή

Για όσους έρθουν στο συνέδριο εκτός Θεσσαλονίκης διατίθεται από το συνέδριο η επιλογή των παρακάτω ξενοδοχείων με ειδικές τιμές. Τα ξενοδοχεία βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και στη Σίνδο. Για να ισχύσουν οι παρακάτω ειδικές τιμές θα χρειαστεί να κάνετε αναφορά στη συμμετοχή σας στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Greek Lipid Forum.

Ξενοδοχείο

Τιμή/ημέρα

 

Θεσσαλονίκη

   
  Μονόκλινο* (€) Δίκλινο* (€)
Grand Hotel Palace (5*) 75 85
www.grandhotelpalace.gr
Porto Palace Conference Centre & Hotel  (5*) 150 175
http://www.portopalace.gr    
Holiday Inn (5*) 75 85
www.hithessaloniki.gr    
Egnatia Palace Hotel (4*) 70 80
www.egnatiapalace.gr    
Egnatia Hotel (3*) 45 50
www.egnatiapalace.gr    

Σίνδος

Stella Family Hotel (3*) 40 60
http://www.stellafamilyhotel.gr    

* οι τιμές συμπεριλαμβάνουν πρωϊνό

Advertisement