Επιστημονική Επιτροπή:
Γ. Αγγελής, Τμήμα Βιολογίας, Πανεπιστήμιο Πατρών
Ν. Καλογερόπουλος, Τμ. Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής, Χαροκόπειο Παν.
Δ. Γερασόπουλος, Τομ. Επιστήμης Τεχνολογίας Τροφίμων, Σχ. Γεωπονίας, ΑΠΘ
Κ. Γρηγοράκης, Ινστιτούτο Υδατοκαλλιεργειών, ΕΛΚΕΘΕ
Π. Ζουμπουλάκης, Ινστ. Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας & Βιοτεχνολογίας, ΕΙΕ
Π. Καλατζής, Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων
Γ. Μπλέκας, Εργ. Χημείας & Τεχνολογίας Τροφίμων, Τμήμα Χημείας, ΑΠΘ
Σ. Παπανικολάου, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου, Γεωπονικό Π.Α.
Α. Νάσκα, Εργ. Υγιεινής, Επιδημ.& Ιατρικής Στατιστικής, Ιατρική Σχ. ΕΚΠΑ και Π. Harvard
Ο. Γκορτζή, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, AΤΕΙ Θεσσαλίας
Λ. Λεοντιάδης, Eργ. Φασματομετρίας Μάζας και Ανάλυσης Διοξινών, ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»
Χ. Σταμάτης, Τμ. Βιολ.Εφαρμογών & Τεχνολογιών, Παν. Ιωαννίνων
Β. Σινάνογλου, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, AΤΕΙ Αθήνας
Λ. Σκαλτσούνης, Φαρμακευτική Σχολή, ΕΚΠΑ
Β. Τζαμτζής, Γενικό Χημείο του Κράτους
Ν. Τζιά, Εργ. Χημείας & Τεχνολογίας Τροφίμων, Σχολή Χημ.Μηχ. ΕΜΠ
Α.Τριχοπούλου, Ελληνικό Ίδρυμα Υγείας
Οργανωτική Επιτροπή:
Ε. Καλογιάννη, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Φ. Ματζουρίδου, Εργ. Χημείας & Τεχνολογίας Τροφίμων, Τμήμα Χημείας ΑΠΘ
Α. Ξενάκης, Ινστ. Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας & Βιοτεχνολογίας, ΕΙΕ
X. Προεστός Εργ. Χημείας Τροφίμων, ΕΚΠΑ
Μ. Τσιμίδου, Εργ. Χημείας & Τεχνολογίας Τροφίμων, Τμήμα Χημείας ΑΠΘ
Δ. Τσιμογιάννης, Εργ. Χημείας & Τεχνολογίας Τροφίμων ΕΜΠ
Δ. Γεωργίου, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Σ. Εξαρχόπουλος, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης